top of page

VAD ÄR HÅLLBAR LIVSSTIL?
 

Alla talar om hållbarhet, men vad innebär det i praktiken? För att kunna förändra sin livsstil måste man veta vad man ska göra och på vilket sätt. Många tänker t.ex. på återvinning när vi talar om att leva hållbart. Att handla rättvisemärkt och att inte resa mer än nödvändigt. Och visst är allt detta jätteviktigt. Vårt jordklot vi lever på är det värdefullaste vi har.

Men många glömmer bort att agera på ett långsiktigt sätt när det gäller dem själva. Hur kan just du bli mer hållbar på sikt? Att ta hand om dig själv och ge dig vad du och din kropp behöver är en bra grund!

Med små enkla förändringar i din vardag kan du skapa stor förändring för dig själv över tid! Det handlar om att ta hand om din kropp, att träna den så den orkar längre, att äta hälsosammare och att inte minst ge dig pauser som vi alla behöver, men få unnar sig.

Maria är utbildad inom kost, näring och hälsa. Låt henne hjälpa dig att se över hur just du kan ge dig själv den prioritet du förtjänar.

VARFÖR YOGA?

Yoga är ett effektivt verktyg för att skapa balans mellan kropp och själ, mellan kropp och sinne. Yoga är inte bara fysiska ställningar, det ligger en hel vetenskap bakom som är över 5000 år gammal. 

Yoga hjälper oss att bygga upp kroppen både fysiskt och mentalt. Flexibilitet, styrka och en känsla av avslappning. Ett kraftfullt verktyg som tillåter oss att vara den vi är och att vara här och nu. Helt enkelt välmående inifrån och ut. 

Några av yogans fördelar: 

  • Yoga stärker kroppen inifrån och ut 

  • Yoga förbättrar immunsystemets funktion

  • Förbättrar din koncentrationsförmåga

  • Förbättrar balans och koordination

  • Det ger dig ökad smidighet och flexibilitet

  • Det hjälper dig att hantera och minska stress

  • Ökar din kreativitet

  • Stärker upp din kroppshållning och motverkar skador

  • Yoga ger energi och ökar ditt mentala fokus

 

Att yoga regelbundet ger störst resultat och långvariga effekter.

Både mentalt och fysiskt. Testa själv och se! Jag håller återkommande klasser som passar alla eller om du vill få mitt fulla fokus så kan jag kan coacha dig i din egen takt och utveckling! Kanske driver du företag och är mån om dina kollegors hälsa?

Då kan jag skapa ett program för just er. Läs mer under fliken "yoga på jobbet".

Maila eller ring mig så kan vi se vad som kan passa just dig bäst! Du kommer inte ångra dig!

bottom of page