top of page

MEDVETNA VAL FÖR EN HÅLLBAR LIVSSTIL

YOGA    TRÄNING    MEDITATION
HÄLSOCOACH    KREATIV COACH
INREDNINGSDESIGN    FENG SHUI

Med ett kreativt sinne och lång erfarenhet flätas Maria Grandelius Lindors olika grenar samman genom medvetna val för att uppnå en hållbar livsstil och god hälsa. Marias passion är att inspirera andra att uppnå balans med färg, form, rörelse och återhämtande vila. Att skapa upplevelser, nyfikenhet och en känsla av att komma hem i både kropp och knopp. Det ena spiller över till det andra och ger allt mer...

Du kan anlita Maria som föreläsare till workshops och event. Maria erbjuder yogaklasser och coachar både på arbetsplatser som mot privatpersoner, både till större grupper och en till en.

Hon har dessutom en egen yogastudio i centrala Vetlanda där hon håller öppna klasser och event.

VAD ÄR HÅLLBAR LIVSSTIL?

Alla talar om hållbarhet, men vad innebär det i praktiken? För att kunna förändra sin livsstil måste man veta vad man ska göra och på vilket sätt. Många glömmer bort att agera på ett långsiktigt sätt när det gäller dem själva. Hur kan just du bli mer hållbar på sikt? Att ta hand om dig själv och ge dig vad du och din kropp behöver är en bra grund! ​ Med små enkla förändringar i din vardag kan du skapa stor förändring för dig själv över tid! Det handlar om att ta hand om din kropp, att träna den så den orkar längre, att äta hälsosammare och att inte minst ge dig pauser som vi alla behöver, men få unnar sig. Maria är utbildad inom kost, näring och hälsa. Låt henne hjälpa dig att se över hur just du kan ge dig själv den prioritet du förtjänar.

VARFÖR YOGA?

Yoga är ett effektivt verktyg för att skapa balans mellan kropp och själ, mellan kropp och sinne. Yoga är inte bara fysiska ställningar, det ligger en hel vetenskap bakom som är över 5000 år gammal.  Yoga hjälper oss att bygga upp kroppen både fysiskt och mentalt. Flexibilitet, styrka och en känsla av avslappning. Ett kraftfullt verktyg som tillåter oss att vara den vi är och att vara här och nu. Helt enkelt välmående inifrån och ut.  ​ Några av yogans fördelar:  ​ Yoga stärker kroppen inifrån och ut  Yoga förbättrar immunsystemets funktion Förbättrar din koncentrationsförmåga Förbättrar balans och koordination Det ger dig ökad smidighet och flexibilitet Det hjälper dig att hantera och minska stress Ökar din kreativitet Stärker upp din kroppshållning och motverkar skador Yoga ger energi och ökar ditt mentala fokus Att yoga regelbundet ger störst resultat och långvariga effekter. Både mentalt och fysiskt. Testa själv och se! Jag håller återkommande klasser som passar alla eller om du vill få mitt fulla fokus så kan jag kan coacha dig i din egen takt och utveckling! Kanske driver du företag och är mån om dina kollegors hälsa? Då kan jag skapa ett program för just er. Läs mer under fliken "yoga på jobbet". Maila eller ring mig så kan vi se vad som kan passa just dig bäst! Du kommer inte ångra dig!

COACHING

​Det handlar inte om att förändra den du är, utan att förbättra det du redan har! ​Vill ha riktigt bra hjälp att bygga den bästa versionen av dig själv? Kontakta Maria för 30 minuters gratis konsultation online.  Utifrån vårt samtal ser vi inom vilka områden du vill ha coachning eller mentorskap.  Jag hjälper dig att hitta din väg till medvetna val för en hållbar livsstil! YOGA, ÅTERHÄMTNING ANDNINGS ÖVNINGAR & STRESS HANTERING MENTAL HÄLSA, FUNKTIONELL TRÄNING KOST & NÄRING, ETERISKA OLJOR KREATIV FÖRETAGSCOACNING INREDNINGS KONSULTATION

OM IKIGAI

​En av de modeller jag använder för att förtydliga kärnan är IKIGAI. Modellen skapar balans och kraft! Hur kan vi, med utgångspunkt från vår passion, kunskap, omvärld, bidra till att göra världen bättre? Och att må bättre själva! Modellen vi arbetar med för att hjälpa till att hitta en verksamhets högre syfte är Ikigai. IKIGAI är japanska och brukar översättas med ”anledningen till att vara” eller ”anledningen till att stiga upp varje morgon”. IKIGAI är en gammal japansk filosofi som handlar om att hitta meningen med sitt liv.  Modellen bygger på att förena en persons eller verksamhets passion, kompetens, yrke och omvärld. Alla delar behöver vara med och det behöver finnas en balans mellan de olika delarna. Där alla delar förenas hittar man det högre syftet och basen för hållbar tillväxt och lönsamhet.  ​ IKIGAI enligt svenska akademiens ordlista: ”upplevelse av att tillvaron är meningsfull”

IKIGAI.png
bottom of page