top of page

INREDNINGSDESIGN ENLIGT OSS

MARIAS TANKAR KRING PERSONLING INREDNING

När jag kommer ut på konsultationer försöker jag att tänka på personligheterna som bor i hemmet och anpassa mig utifrån det. Att våga vara personlig gör också att man inte hoppar på alla nya trender. Men också att tänka funktionellt, så att hemmet är lätt att städa och lätt att leva i. Det ger förutsättningar för hållbar livsstil.

Att tänka igenom sina val av material och möbler hemma innan man slår till är en vanesak. Efter ett tag blir det självklart. Det är också ett sätt att gå ifrån slit och släng-samhället och fundera på vad man kommer gilla även om några år. Att anamma det slow-tänkande som ligger i samtiden, veta var sakerna kommer ifrån och hur de är tillverkade. 

Att tänka hållbart när det kommer till inredning handlar om att lägga lite extra omtanke i val av möbler, färger och material hemma. Men också att våga vara personlig, snarare än att springa efter varje trend. Utifrån det tänket går det att skapa en harmonisk miljö att leva i, säger Maria Grandelius Lindor som är inredningsdesigner och med och driver DUO STUDIO. 

 

FÖRETAGS INREDNINGAR

Som företag är det viktigt att profilera sig, och att sticka ut i mängden för att nå ut med sitt budskap. Oftast läggs ett ganska stort arbete – både i tid och pengar – på företagets logotyp, grafisk profil, och kommunikation utåt. Men hur är det med inredningen?

Speglar inredningen på kontoret företagets visioner och budskap? Vad är det första som möter kunden när de kommer in genom dörren? Hur ser receptionen ut? Hur är känslan i möteslokalen?

DUO STUDIO INREDNING DESIGN kan hjälpa Ditt företag med inredningen. Allt från enkla och funktionella kontorslösningar till framtagande av hela koncept och heltäckande inredningar av kontor, hotell och restaurang.

bottom of page