top of page
DUOS_kök_WEB-3.jpg

KÖKSRENOVERING

Ett kök i ett arkitektritat hus från 1979 behövde uppdateras. Kunden var mån om att behålla husets tydliga karaktär med svarta eklister och carrara marmor och ljusa väggar. DUO STUDIO INREDNING ritade om köket, tog bort alla gamla överskåp, löste förvaringen med en stor köksö istället. Marmorn går igen på alla bänkytor och innertaket öppnades upp till nock som i resten av huset. Det blev ett härligt kök för både vardag och fest.

EKSJÖHUS-8646.jpg

INREDNINGS KONSULTATION INNE & UTE MILJÖ

Produktionen av Viking Beds kataloger och nya web resulterade i ett fortsatt samarbete där DUO STUDIO INREDNING fick uppdraget att designa Vikings nya butikskoncept för alla butiker i Norden. 

Flytt- och byggbara väggmoduler i svartbetsad ekfanér. DUO DESIGN skapade en lampa som fick namnet "Vikng Lamp" såklart. Till det ett lutat brädgolv som skapade pricken över i:et till Vikings fantastiska kvaliténs sängar.

DUOS BAD WEB-5.jpg

BADRUMS RENOVERING

Vår uppdragsgivare hade ett badrum som gick i starka blå färger. Badrummet kändes daterat och gav inte alls den där lugna känslan som vår kund önskade. Maria inredde med Feng Shui. Naturmaterialet Tadelakt på både väggar och golv, bort med det högljudda bubbelbadet och in med en dusch som rymmer 2 personer eller mer. Lugna grå nyanser dominerar...

EKSJÖHUS--2.jpg

PRIVAT HEM 

Maria talar varmt om att ta in naturen i inredningen. De vackraste detaljerna är oftast gratis från våra utemiljöer omkring oss. Helhets Hälsan i Vetlanda tyckte att det tänket passade deras verksamhet perfekt. De arbetar och med friskvård och hållbarhet när det gäller vår hälsa. Välbefinnande och inredning hänger i allra största grad ihop. Det vet vi med all säkerhet.

EKSJÖHUS-6904-2.jpg

PRIVAT HEM OCH TRÄDGÅRD

En stor del av Marias arbete går till att planera, färgsätta och inreda visningshus åt olika hustillverkare. Här är ett exempel på ett Hjältevadshus som skulle inredas sobert, prismedvetet. 

Maria utgår från harmoniska balanserade färgsättningar och miljötänk i främsta fokus. Maria valde att tänka "Återbruk" och att ta in naturen i inredningen.


Skärmklipp 2018-09-04 10.08.50(2)_edited

VISNINGSHUS KALMAR

Inredningskonsultation för Vetlanda Museums nya entré. Så kul att få arbeta på hemmaplan i Vetlanda.

Ett av Vetlandas mest kända och vackraste hus. Grön marmor från Kolmården, enorma spröjsade fönster och mäktig takhöjd. Mycket att ta hänsyn till men också fria tyglar inför renoveringen.

DUO STUDIO INREDNING & DESIGN fick ansvar för planering av projektet, inrednings-

konsultation, färgsättning, design av nya diskar och skåp, möbelval i övrigt samt möblering.

EKSJÖHUS-7146-2.jpg

VISNINGSHUS RONNEBY

I sambete med Hjältevadshus sätter Maria stilen på deras visningshus runt om i Sverige. Planeringen börjar redan före byggstart med alla materialval, färgsättningar för att inspirera potentiella köpare och ge Hjältevadshus ett bra modernt marknadsmaterial. Huset inreds sedan efter DUO STUDIO INREDNINGS tänk med långsiktiga och hållbara val.

Husen fotograferas sedan av DUO och används sedan i alla möjliga reklamkanaler.

bottom of page