top of page
Skärmklipp 2018-09-04 10.37.09.png

VETLANDA MUSEUM

Inredningskonsultation för Vetlanda Museums nya entré. Så kul att få arbeta på hemmaplan i Vetlanda.

Ett av Vetlandas mest kända och vackraste hus. Grön marmor från Kolmården, enorma spröjsade fönster och mäktig takhöjd. Mycket att ta hänsyn till men också fria tyglar inför renoveringen.

DUO STUDIO INREDNING & DESIGN fick ansvar för planering av projektet, inrednings-

konsultation, färgsättning, design av nya diskar och skåp, möbelval i övrigt samt möblering.

DUO STUDIO PROJEKT MOODBOARD-5436_edited

KALMAR KONTOR

Inredningskonsultation vid ombyggnation av kontor i centrala Kalmar. Kunden önskade att behålla stora delar av originalinredningen från en Kinarestaurang från 80-talet men kombinera detta med en modernare stil som ska hålla över lång tid. En spännande utmaning som passade DUO STUDIO INREDNING perfekt. En av våra grundidéer är just att blanda gammalt och nytt.

Ett sunt tänk tycker vi.

Skärmklipp 2018-09-04 12.15.28.png

VETLANDA TENNISHALL

Vetlanda Tennishall behövde ett ansiktslyft. Maria i DUO STUDIO INREDNING fick uppdraget. Här är ett litet smakprov på moodboard i projektet. Projektet är pågående just nu. Ska bli spännande att se resultatet...

DUO_DTUDIO_INREDNING_HELHETSHÄLSAN.jpg

HELHETSHÄLSAN

Maria talar varmt om att ta in naturen i inredningen. De vackraste detaljerna är oftast gratis från våra utemiljöer omkring oss. Helhets Hälsan i Vetlanda tyckte att det tänket passade deras verksamhet perfekt. De arbetar och med friskvård och hållbarhet när det gäller vår hälsa. Välbefinnande och inredning hänger i allra största grad ihop. Det vet vi med all säkerhet.

HJÄLTEVADSHUS_KALMAR_VISNINGSHUS_WEB-396

VISNINGSHUS RONNEBY

En stor del av Marias arbete går till att planera, färgsätta och inreda visningshus åt olika hustillverkare. Här är ett exempel på ett Hjältevadshus som skulle inredas sobert, prismedvetet. 

Maria utgår från harmoniska balanserade färgsättningar och miljötänk i främsta fokus. Maria valde att tänka "Återbruk" och att ta in naturen i inredningen.


bottom of page