top of page

REKLAMFOTOGRAFI

 

Richard Lindor är reklamfotografen som tar hand om allt som rör bild, till de större projekten i DUO STUDIO. Givetvis filmar Richard också både på marken och luften, men alla år i fotostudio och on location, har gjort att ljussättning är hans stora styrka och passion.

Utbildad reportagefotograf i Stockholm, arbetade som pressfotograf på Göteborgs Posten innan han tillsammans med Maria startade DUO fotografi 1997. Sedan drygt 20 år är det dock reklamfotografi som fyller hans dagar.

 

Med Sverige och Småland som bas arbetar han med multinationella företag och deras världskampanjer men ibland också mindre lokala företag. En stor del av vår kundportfolio har fyllts av uppdag inom möbel och husbranschen. Vi bor ju mitt i möbel och husriket! Men DUO har också många tillverkande företag inom annan industri som kunder. Ofta arbetar Maria och Richard som ett team vid större uppdrag. Då håller Maria i projektledning och styling. Men lika ofta jobbar vi var och en för sig...Det är den bredden vi vill ha i DUO! 

bottom of page