DUO STUDIO  YOGA 

Marias VinyasaFlow är en kreativ, rytmisk och fysisk yogaform.

Vi använder hela kroppen och arbetar med styrka, flexibilitet, balans och uthållighet med fullt fokus på närvaro på vad just du och din kropp behöver. 

Marias yogapass är utmanande och upplyftande som passar alla, både vältränad och nybörjare. Positionerna länkas samman med din andning, det skapar en känsla av lätthet i både kropp och sinne. 

Vinyasa-passen varierar kreativt från vecka till vecka, beroende på tema, grupp och behov. Alla pass innehåller alltid solhälsningar och en kombination av stående och sittande ställningar, framåt & bakåtböjningar, balansövningar, vridningar och meditation.

Alla positioner är utformade för nutidens vardag och träningsformer med behov av rörelser.

Hela Marias yoga präglas av ett lekfullt flow.

YOGA PÅ JOBBET

 

YOGA med företaget ger många fördelar, både för de anställda och för arbetsgivaren.

YOGA passar alla, oavsett träningsförmåga och det skapar en positiv gemenskap hos de anställda och ger förutsättningar till bättre hälsa.

 

Yoga hjälper oss att stressa ner och bygger på samma gång upp en starkare, smidigare och mer flexibel kropp som ger bättre förutsättning för fokus, klarhet och kreativitet, när vi återgår till våra arbetsuppgifter.

YOGA som friskvård på jobbet resulterar ofta i lyckligare, friskare, mer medveten och effektiv personal, vilket i sin tur leder till mindre sjukskrivningar.

Varför inte börja arbetsveckan med YOGA på kontoret innan arbetet börjar eller varför inte ett YOGA pass på lunchen på Torsdagar? Tillsammans kan vi utforma ett program som passar Er arbetsplats och Era behov optimalt.

 

Ni håller med golvyta som kan frigöras under passen och DUO Maria skräddarsyr ett pass som passar just för Er.

YOGA räknas som friskvård och är avdragsgill.